Bestuurslid Projecten

De Jonge Klimaatbeweging biedt jou dé kans om echt inspraak te hebben in de Nederlandse politiek en jongeren te vertegenwoordigen voor een groene toekomst. 

Ben jij tussen de 18 en 32 jaar oud en ben jij op zoek naar meer uitdaging dan je studie/baan, en wil je echt wat betekenen voor het klimaat? Ben je geïnteresseerd in alles rond duurzaamheid en vind je het leuk om projecten te managen die strijden voor een duurzame toekomst? En als klap op de vuurpijl: wil je samenwerken in een enthousiast en gemotiveerd team, als onderdeel van een snel groeiende stichting waar veel mogelijkheden liggen?

Solliciteer nu voor de functie van bestuurslid Projecten!

 

Wat doe je?

Als bestuurslid Projecten stuur jij de duurzame projecten aan binnen de Jonge Klimaatbeweging. Zo coördineer jij onze Scholentour (de JKB on Tour), maar ook andere voorlichtingsprogramma’s, en projecten met het bedrijfsleven. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor externe partijen die projecten met de Jonge Klimaatbeweging willen oppakken.

Je verantwoordelijkheden zijn:

 • Het aansturen van verschillende projectgroepen, waaronder de JKB On Tour projectgroep en het JKPanel 
 •  Aanspreekpunt zijn voor het bedrijfsleven en andere externe partijen
 • Overzicht behouden over de projecten en beslissen welke projecten bij de JKB passen.

 

Wat breng jij mee?

  • Je bent breed geïnteresseerd in duurzaamheid
  • Je kan goed multitasken en meerdere losstaande projecten tegelijkertijd managen
  • Je vindt het leuk om teams aan te sturen
  • Je bent georganiseerd en je gaat overzichtelijk te werk
  • Je bent ongeveer 16 uur per week beschikbaar
  • Je bent ook doordeweeks flexibel overdag beschikbaar voor afspraken en gemiddeld 2 avonden per week beschikbaar

Spreekt bovenstaande vacature jou aan?

Enthousiast geworden over deze functie? Solliciteer dan voor 24 augustus! De sollicitaties worden afgenomen op 29 en 30 augustus, hou hier rekening mee. 

De bestuursoverdracht start 1 oktober en loopt tot 1 november. Vanaf 1 oktober ben je elke dinsdagavond (18.30-20.30) welkom voor onze bestuursvergadering. Het nieuwe bestuur kiest uiteraard zelf een vergadermoment wat het beste uitkomt na de wissel.  Van 30 oktober (vanaf ong. 18.00 uur) tot 1 november (tot ong. 17.00 uur) hebben we bestuursoverdrachtsweekend, hou dit vrij! 

Mocht je nu alvast vragen hebben over de functie, mail dan naar duurzameinnovatie@jongeklimaatbeweging.nl. Dan geeft het huidige bestuurslid antwoord op jouw vragen.

 

Iedereen is anders, en dat is maar goed ook! Het maakt samenwerken leuker en levert nieuwe inzichten en betere resultaten op. Wij vinden het daarom belangrijk dat iedere jongere zich welkom voelt bij de JKB, ongeacht leeftijd, gender, etniciteit, religie en culturele achtergrond.