🌲🎁 Plant mee aan een groenere toekomst! Doneer deze maand en draag dubbel bij. Bekijk de JKBos actie! 🎁🌲

🎁🌲 Doneer en plant mee aan een groenere toekomst! Bekijk de JKBos actie!

Plant mee aan een groenere toekomst!

Help ons jongeren een stem te geven in de politiek én help het JKBos te laten groeien. Bij elke donatie vanaf 15 euro wordt er deze maand ook een boom geplant door Trees for All! 🌲

Heb jij de kerstboom alweer in huis staan? Gezellig! Wist je dat je nu ook een boom in het JKBos kan zetten? Zo draag jij dubbel, zowel in de politiek als in de natuur, bij aan een groenere toekomst. Ook leuk om cadeau te geven! 🎁

De Jonge Klimaatbeweging heeft het afgelopen jaar, met dank aan de inzet van onze enthousiaste vrijwilligers, weer veel bereikt. Komend jaar willen wij graag nog meer verschil maken voor een groene toekomst! Help jij mee?

Wil jij ons het hele jaar in de kerststemming houden? Je kunt ook maandelijks geven!

Trees for All - Doneer een boom!

Wat we gaan doen met jouw donatie:

Met jouw donatie kunnen we komend jaar toffe projecten opzetten om nog meer jongeren te bereiken en meer geluid te maken om klimaat- en duurzaamheidsbeleid te beïnvloeden. Een wereld waar jongeren actief meepraten over hun toekomst: daar gaan wij voor! Kies dus voor een duurzame donatie en maak ook impact in Nederland!

 

Wie is Trees for All?

Trees for All zet zich al 20 jaar in voor een bosrijke wereld. Het is onze missie om wereldwijd bestaand bos te herstellen, beschermen en nieuwe bossen te planten. We planten bomen in Nederland en het buitenland en maken mensen bewust van het belang van bomen. We gaan daarbij voor brede impact. Onze duurzame bosprojecten dragen niet alleen bij aan een gezond klimaat, maar zorgen ook voor meer biodiversiteit en betere leefomstandigheden. Zo investeren we samen met onze donateurs en partners in een groene en gezonde aarde voor iedereen. Trees for All heeft het CBF keurmerk voor goede doelen en ANBI status.”

Geef zuurstof aan de toekomst van jongeren!