KICK-OFF GROW

Zaterdag 19 juni is het zo ver, de allereerste van de vier GROW-trainingen vindt plaats! Door middel van deze trainingen bieden we jou de ideale kickstart voor het opzetten van een maatschappelijk project. We leren je verschillende vaardigheden die je vervolgens in het mentorprogramma zelf gaat toepassen. 

Wanneer en hoe leer je?

De vier kick-off dagen vinden plaats in de ochtenden van zaterdag 19 juni, zondag 20 juni, zaterdag 26 juni en zaterdag 3 juli. De trainingen starten om 10:00u en eindigen rond 14:00u. Gezien de coronamaatregelen zullen de trainingen geheel online worden gegeven via MS Teams. Via dit platform sta je ook in contact met de andere deelnemers, de trainers, de mentoren en de organisatoren. Daarnaast kun je bepaalde onderdelen van de trainingen later nog terugkijken.

 

Wat leer je?

Elke trainingsdag heeft zijn eigen thema. De eerste twee kick-off dagen, de ochtenden van 19 en 20 juni, staan in het teken van introductie en reflectie. Dit weekend begin je met nadenken welk project je wilt gaan doen of schaaf je je idee bij en leer je andere deelnemers kennen. Op 20 juni start ook de eerste mentorsessie. In deze mentorgroep zitten de mensen met wie jij hebt aangegeven een project te willen starten of met wie je bent gematcht. Gedurende de week krijg je de kans om dit project-idee verder te ontwikkelen, want de derde ochtend, op 26 juni, staat het pitchen en presenteren van ideeën centraal. Tijdens deze ochtend maak je met je groepje een pitch over jullie project. Op de laatste ochtend, zaterdag 3 juli, heb je als het goed is je plan al goed voor ogen en ga je meer extern kijken. Hoe overtuig ik anderen van mijn project, hoe moet je lobbyen en hoe zet je anderen aan tot actie. Na de vierdaagse-training heb jij genoeg vaardigheden op zak om zelf, onder begeleiding van experts van GROW, aan de slag te gaan met je project tijdens het mentorprogramma! 

 

Het programma

Contact

Jai Tjin-A-Ton

Jai Tjin-A-Ton

Bestuurslid Projecten

Meer informatie?