Op 17 maart 2021 gaan we weer naar de stembus voor de Tweede Kamer Verkiezingen. Deze verkiezingen zijn een belangrijk moment voor het klimaat. We zijn nog maar drie kabinetsformaties verwijderd van 2030, maar we zijn verre van op schema voor de klimaatdoelen die gesteld zijn. Doelen die gehaald moeten worden om onze toekomst leefbaar te houden. Het is tijd dat klimaat een prioriteit wordt. Daar kan iedereen bij meehelpen: door te kiezen voor klimaat!

De Jonge Klimaatbeweging heeft van gevestigde partijen van links tot rechts de politici uitgekozen die zich in het bijzonder inzetten voor klimaat. Zij zijn de Klimaatkandidaten. Tussen deze politici organiseren we het Klimaatkandidatendebat. Benieuwd welke klimaatkandidaat het beste bij je past? Schrijf je dan hier in om online mee te kijken! Naar verwachting zal het debat 10 februari om 19:30 plaatsvinden, maar vanwege de corona-maatregelen kunnen hier veranderingen in komen.

De Klimaatkandidaten zijn woensdag 13 januari live bekend gemaakt bij de Nieuws BV. Lees hier meer over de aftrap van de campagne. Komende weken gaan we de Klimaatkandidaten aan jullie voorstellen. Hou dus de website en onze sociale media in de gaten voor de laatste updates!

Contact
Merel Groot

Merel Groot

Bestuurslid Marketing & Communicatie

Klimaatkandidatendebat

Wanneer? 10 februari 19:30
Waar? Online. Je kunt dus thuis meekijken!