We Are Tomorrow

We Are Tomorrow klimaatfestival

De Jonge Klimaatbeweging is dé jongerenvertegenwoordiger richting politici, beleidsmakers en bedrijfsleven op het gebied van duurzaamheid. Op zaterdag 12 oktober organiseert de Jonge Klimaatbeweging We Are Tomorrow bij Westergas in Amsterdam. Iedereen kan daar proeven van de duurzame samenleving van 2050 volgens jongeren, zoals jongerenorganisatie die hebben opgeschreven in de Jonge Klimaatagenda.

Weten wie wat waar op We Are Tomorrow? Ga voor alle informatie naar www.wearetmrw.nl 

Het programma | Klik hier om het programma te bekijken. 

Tickets | Koop hier je tickets

Over de Jonge Klimaatagenda

Wij, jongeren van nu, moeten straks leven met de gevolgen van klimaatverandering. En we zijn ook de laatsten die er iets aan kunnen doen. Jongeren verdienen een stem om hun eigen duurzame toekomst vorm te geven. Als Jonge Klimaatbeweging vertegenwoordigen we de stem van meer dan 70 jongerenorganisaties in Nederland in de Jonge Klimaatagenda.

Lancering Global Partnership

Ook beslissers wereldwijd moeten onze stem horen. In samenwerking het Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft de Jonge Klimaatbeweging daarom een wereldwijde samenwerking tussen jongeren opgezet: het We Are Tomorrow Global Partnership. Samen tonen we ideeën en oplossingen, met als doel beslissers over de hele wereld te betrekken bij de visie van jongeren op het klimaat en hen te stimuleren tot meer ambitieus klimaatbeleid.