Hey jij! Ook meedoen met de leukste klimaat- en jongerenorganisatie van NL? Bekijk onze vacatures!

Vrijwilliger bij JKB worden? Bekijk vacatures!

Ook zin om te groeien?

Ben jij benieuwd naar de impact van jouw voedselkeuzes op het klimaat? En wat wordt er eigenlijk bedoeld met een generatietoets? Heeft het wel zin om een minister een mail te sturen, en hoe doe je dat eigenlijk?

Goede vragen, vinden wij.

Hier vind je antwoorden die je nergens anders vindt.

Wij geloven dat door meer kennis en de skills om deze kennis te gebruiken je een betere invloed kunnen uitoefenen op de maatschappij. Maar die kennis en skills zijn niet altijd makkelijk te vinden… Dat zou wel moeten! Daarom kun je bij GROW groeien door middel van trainingen, lezingen, workshops en een (jongeren)netwerk. Met deze skills en kennis maak jij positieve impact in de wereld om je heen.

Wat dat kost? Helemaal niks.

Elk thema bestaat uit drie sessies:

L

Informeren

Door een lezing of talk van iemand die bekend is met het thema verdiepen we ons in het onderwerp.

L

Leren

In een workshop leren we nieuwe skills, bijvoorbeeld lobbyen voor onze doelen of het schrijven van een écht overtuigende brief.

L

Inspireren

Bij GROW zullen interessante sprekers met veel ervaring en kennis het woord nemen, zij inspireren ons om zelf tot actie te komen.

Of het geld kost? Nee, deze trainingen zijn helemaal gratis. Zo hopen we te zorgen dat alle jongeren deel kunnen nemen aan onze sessies!

Om deze toffe dingen te regelen en te bekostigen werken we samen met onze partners:

Kennis-rijk worden over…

Biodiversiteit

GROW organiseert 22 maart een evenement in boekhandel Broese in Utrecht.

Stel je voor: een Nederland dat binnen de grenzen van de aarde leeft. Een land waarin economische groei niet meer voorop staat, terwijl de welvaart van verreweg de meeste Nederlanders intact blijft.

De speciale gasten van deze avond zijn Paul Schenderling (auteur van het boek ‘Er is leven na de groei’), Ewald van Engelen (hoogleraar financiële geografie), Merijn Twaalfhoven (componist en oprichter van The Turn Club) en een Grootouder van het Klimaat wordt het We sluiten af met een gezellige borrel!

Bij zijn?

PS. Benieuwd naar onze andere evenementen? Volg ons op Instagram om altijd op de hoogte te blijven!

Wat kom jij halen?

Kennis

Skills

ENERGIE

INSPIRATIE

Connecties

Onze vorige thema’s waren:

ECON

OMIE

ENE

RGIE

Voe

dsel