đź’š Hey jij! Ook meedoen met de leukste klimaat- en jongerenorganisatie van NL? Bekijk onze vacatures!

đź’š Vrijwilliger bij JKB worden? Bekijk vacatures!

Ook zin om te groeien?

Ben jij benieuwd naar de impact van jouw voedselkeuzes op het klimaat? En wat wordt er eigenlijk bedoeld met een generatietoets? Heeft het wel zin om een minister een mail te sturen, en hoe doe je dat eigenlijk?

Goede vragen, vinden wij.

Hier vind je antwoorden die je nergens anders vindt.

Wij geloven dat door meer kennis en de skills om deze kennis te gebruiken je een betere invloed kunnen uitoefenen op de maatschappij. Maar die kennis en skills zijn niet altijd makkelijk te vinden… Dat zou wel moeten! Daarom kun je bij GROW groeien door middel van trainingen, lezingen, workshops en een (jongeren)netwerk. Met deze skills en kennis maak jij positieve impact in de wereld om je heen.

Wat dat kost? Helemaal niks.

De eerst volgende thema’s zijn:

ECON

OMIE

ENE

RGIE

Voe

dsel

Elk thema bestaat uit drie sessies:

L

Informeren

Door een lezing of talk van iemand die bekend is met het thema verdiepen we ons in het onderwerp.

L

Leren

In een workshop leren we nieuwe skills, bijvoorbeeld lobbyen voor onze doelen of het schrijven van een Ă©cht overtuigende brief.

L

Inspireren

Bij GROW zullen interessante sprekers met veel ervaring en kennis het woord nemen, zij inspireren ons om zelf tot actie te komen.

Of het geld kost? Nee, deze trainingen zijn helemaal gratis. Zo hopen we te zorgen dat alle jongeren deel kunnen nemen aan onze sessies!

Om deze toffe dingen te regelen en te bekostigen werken we samen met onze partners:

Kennis-rijk worden over…

Circulaire Economie

GROW gaat 7 December weer van start, dit keer met het thema Circulaire economie! De steeds maar groeiende economie waar we zo hard voor werken brengt ons niet wat we willen. Armoede neemt toe en de aarde raakt uitgeput doordat we alsmaar meer consumeren.

In deze eerste sessie nodigen we twee sprekers uit: Yvette Watson, expert circulaire economie, zal in gesprek met ons komen over hoe we meer kunnen hergebruiken. Gerrit Stegehuis van het platform “ontgroei” komt vertellen wat een alternatief is voor onze economie. In plaats van focussen op groei van de economie, focussen we op wat echt belangrijk is in onze samenleving.

Interesse gewekt?

PS. Woensdag 11 en 25 Januari zijn de 2de en 3de workshop, zet die alvast in je agenda!

Wat kom jij halen?

Kennis

Skills

ENERGIE

INSPIRATIE

Connecties