đź’š Hey jij! Wil jij ook graag meer doen voor het klimaat, en dat samen met een grote groep andere jongeren? Bekijk onze vacatures!

đź’š Wil jij je ook inzetten voor het klimaat? Bekijk de vacatures!

Ook zin om te groeien?

Ben jij benieuwd naar de impact van jouw voedselkeuzes op het klimaat? En wat wordt er eigenlijk bedoeld met een generatietoets? Heeft het wel zin om een minister een mail te sturen, en hoe doe je dat eigenlijk?

Goede vragen, vinden wij.

Hier vind je antwoorden die je nergens anders vindt.

Wij geloven dat door meer kennis en de skills om deze kennis te gebruiken je een betere invloed kunnen uitoefenen op de maatschappij. Maar die kennis en skills zijn niet altijd makkelijk te vinden… Dat zou wel moeten! Daarom kun je bij GROW groeien door middel van trainingen, lezingen, workshops en een (jongeren)netwerk. Met deze skills en kennis maak jij positieve impact in de wereld om je heen.

De eerst volgende thema’s zijn:

Poli

tiek

Indi

vidu

ECON

OMIE

Elk thema bestaat uit drie sessies:

L

Informeren

Door een lezing of talk van iemand die bekend is met het thema verdiepen we ons in het onderwerp.

L

Leren

In een workshop leren we nieuwe skills, bijvoorbeeld lobbyen voor onze doelen of het schrijven van een Ă©cht overtuigende brief.

L

Inspireren

Bij GROW zullen interessante sprekers met veel ervaring en kennis het woord nemen, zij inspireren ons om zelf tot actie te komen.

Of het geld kost? Nee, deze trainingen zijn helemaal gratis. Zo hopen we te zorgen dat alle jongeren deel kunnen nemen aan onze sessies!

Om deze toffe dingen te regelen en te bekostigen werken we samen met onze partners:

Binnenkort…

Politiek & Macht

Elk jaar is er een klimaattop waar allerlei hoge piefen met elkaar spreken over het klimaat en onze toekomst. Wie hebben daar nou eigenlijk de touwtjes in handen? En kun je als jongere invloed hebben op het debat wat daar gevoerd wordt? Afgelopen jaar waren er veel jongeren bij de top aanwezig om precies dat te proberen. Hoe zij dit hebben beleefd hoor je van hen zelf bij onze training. Ook komt niemand minder dan Jaime de Bourbon de Parme (hij is niet alleen neef van de koning en maar ook onze enige echte klimaatafgevaardigde voor Nederland) vertellen over hoe zo’n klimaattop er eigenlijk aan toe gaat.

 

Wanneer?

Deze sessies vinden plaats op 20 april, 3 mei en 18 mei in de avond. Helemaal gratis, online en offline te bezoeken. Je kunt je nu aanmelden! Over de tweede en derde sessie wordt binnenkort meer bekend gemaakt…

Wat kom jij halen?

Kennis

Skills

ENERGIE

INSPIRATIE

Connecties