Doe mee met ons en laat de stem van jongeren horen!

Wie of wat ben je?

Jongeren

De Jonge Klimaatbeweging is een stichting die steunt op de vrijwillige inzet van enthousiaste en hardwerkende jongeren (en financiële bijdragen). Met deze middelen heeft de Jonge Klimaatbeweging al veel bereikt! Wij hebben echter de ambitie om nog meer verschil te gaan maken. Daarvoor hebben wij ook meer financiële ondersteuning nodig. Een klein bedrag kan voor ons al een groot verschil maken!

Jongerenorganisaties

Inmiddels zijn al meer dan 65 jongerenorganisaties aangesloten bij de Jonge Klimaatbeweging. Wil jouw organisatie ook dat er een duidelijke stem vanuit jongeren is richting de overheid op het gebied van duurzaamheid en klimaat? Sluit je dan bij ons aan! Dit doe je door onze missie, visie en de Jonge Klimaatagenda te ondersteunen.

Neem hierover contact op met jongerenorganisaties@jongeklimaatbeweging.nl

Bedrijven en Overheid

Ben jij op zoek naar een duurzame jongerenstem of zoek je een partner voor jouw evenement? Wij helpen je graag! Of wil je in gesprek over duurzaamheid binnen jouw organisatie? Neem dan contact op met onze voorzitter Maarten Labots via voorzitter@jongeklimaatbeweging.nl.

Wil jouw organisatie ons financieel ondersteunen? Neem dan contact op met onze penningmeester Nick van Bree via penningmeester@jongeklimaatbeweging.nl. Samen kijken we naar de mogelijkheden.

 

Word donateur

De Jonge Klimaatbeweging is een kleine stichting die steunt op de vrijwillige inzet van een aantal enthousiaste en hardwerkende jongeren (en kleine financiële bijdragen). Met deze middelen heeft de Jonge Klimaatbeweging al veel bereikt! Wij hebben echter de ambitie om nog meer verschil te gaan maken. Daarvoor hebben wij ook iets meer financiële ondersteuning nodig. Een klein bedrag kan voor ons al een groot verschil maken!

Met een maandelijkse bijdrage van een zelf gekozen bedrag (min. € 3,00 per maand) help je op een structurele manier met het realiseren van de Jonge Klimaatagenda. Vul hierboven je volledige naam, emailadres en het gekozen bedrag in en machtig ons gemakkelijk én veilig via iDeal.

Met een eenmalige bijdrage van een zelf gekozen bedrag (min. € 5,00) help je ons ook op een makkelijke manier met het realiseren van de Jonge Klimaatagenda. Alvast enorm bedankt.

Doneer

Liever zelf overmaken?

Wil je graag aan ons doneren, maar liever niet via automatische incasso? Je kunt het bedrag natuurlijk ook zelf overschrijven. Maak je donatie over op IBAN: NL87 TRIO 0338 4676 53 ter naam van Jonge Klimaatbeweging. Alvast bedankt!

Wijzigingen doorgeven?

Rekeningnummer veranderen?

Je kunt je rekeningnummer laten aanpassen door een e-mail te sturen naar penningmeester@jongeklimaatbeweging.nl. Vermeld daarbij je naam, je oude en je nieuwe rekeningnummer (IBAN). We voeren dan zo snel mogelijk alle wijzigingen door en sturen je daarvan een bevestiging.

Donatie stopzetten?

Als je ons een mailtje stuurt op penningmeester@jongeklimaatbeweging.nl onder vermelding van je naam en het rekeningnummer waarvan we incasseren (IBAN). We zetten je donaties dan zo snel mogelijk stop en sturen je daarvan een bevestiging.

Het is voor ons nuttig om te weten waarom je jouw donatie wilt stopzetten. Je hoeft dat natuurlijk niet te mailen, maar het helpt ons om beter in te schatten hoe ons werk wordt gewaardeerd.

Hoe en wanneer wordt er geïncasseerd?

Donaties kunnen worden gedaan via de betaalmodule van MollieDe gegevens van maandelijkse donateurs worden door de Jonge Klimaatbeweging en door Mollie beheerd. De gegevens van eenmalige donaties worden door Mollie beheerd.

Stichting Jonge Klimaatbeweging zal machtigingen in beginsel iedere eerste werkdag van de maand incasseren.

Doneren als bedrijf?

Ben jij op zoek naar een duurzame jongerenstem op jouw evenement? Wij komen graag spreken! Of zoek je een partner voor een evenement? Wil je in gesprek over duurzaamheid binnen jouw organisatie? Wil je ons financieel ondersteunen? Of heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met onze penningmeester Maarten Labots via penningmeester@jongeklimaatbeweging.nl