Doe mee met ons en laat de stem van jongeren horen!

 

Word donateur

De Jonge Klimaatbeweging is een kleine stichting die steunt op de vrijwillige inzet van een aantal enthousiaste en hardwerkende jongeren (en kleine financiële bijdragen). Met deze middelen heeft de Jonge Klimaatbeweging al veel bereikt! Wij hebben echter de ambitie om nog meer verschil te gaan maken. Daarvoor hebben wij ook iets meer financiële ondersteuning nodig. Een klein bedrag kan voor ons al een groot verschil maken!

Met een maandelijkse bijdrage van een zelf gekozen bedrag (min. € 3,00 per maand) help je op een structurele manier met het realiseren van de Jonge Klimaatagenda. Vul hierboven je volledige naam, emailadres en het gekozen bedrag in en machtig ons gemakkelijk én veilig via iDeal.

Met een eenmalige bijdrage van een zelf gekozen bedrag (min. € 5,00) help je ons ook op een makkelijke manier met het realiseren van de Jonge Klimaatagenda. Alvast enorm bedankt.

Doneer

Liever zelf overmaken?

Wil je graag aan ons doneren, maar liever niet via automatische incasso? Je kunt het bedrag natuurlijk ook zelf overschrijven. Maak je donatie over op IBAN: NL87 TRIO 0338 4676 53 ter naam van Jonge Klimaatbeweging. Alvast bedankt!

Wijzigingen doorgeven?

Rekeningnummer veranderen?

Je kunt je rekeningnummer laten aanpassen door een e-mail te sturen naar penningmeester@jongeklimaatbeweging.nl. Vermeld daarbij je naam, je oude en je nieuwe rekeningnummer (IBAN). We voeren dan zo snel mogelijk alle wijzigingen door en sturen je daarvan een bevestiging.

Donatie stopzetten?

Als je ons een mailtje stuurt op penningmeester@jongeklimaatbeweging.nl onder vermelding van je naam en het rekeningnummer waarvan we incasseren (IBAN). We zetten je donaties dan zo snel mogelijk stop en sturen je daarvan een bevestiging.

Het is voor ons nuttig om te weten waarom je jouw donatie wilt stopzetten. Je hoeft dat natuurlijk niet te mailen, maar het helpt ons om beter in te schatten hoe ons werk wordt gewaardeerd.

Hoe en wanneer wordt er geïncasseerd?

Donaties kunnen worden gedaan via de betaalmodule van MollieDe gegevens van maandelijkse donateurs worden door de Jonge Klimaatbeweging en door Mollie beheerd. De gegevens van eenmalige donaties worden door Mollie beheerd.

Stichting Jonge Klimaatbeweging zal machtigingen in beginsel iedere eerste werkdag van de maand incasseren.

Doneren als bedrijf?

Ben jij op zoek naar een duurzame jongerenstem op jouw evenement? Wij komen graag spreken! Of zoek je een partner voor een evenement? Wil je in gesprek over duurzaamheid binnen jouw organisatie? Wil je ons financieel ondersteunen? Of heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met onze penningmeester Maarten Labots via penningmeester@jongeklimaatbeweging.nl