Hey jij! Ook meedoen met de leukste klimaat- en jongerenorganisatie van NL? Bekijk onze vacatures!

Vrijwilliger bij JKB worden? Bekijk vacatures!

Doe mee en laat jouw stem ook horen!

>100

klimaatlessen gegeven

24

Zakelijke samenwerkingen

>80

actieve vrijwilligers

65

aangesloten jongerenorganisaties

Jongeren: word actief!

Word jij ook weleens moedeloos als je het nieuws over de klimaatcrisis leest? Vind je ook dat de politiek grotere stappen moet zetten en echt in actie moet komen? Heb je zelf het gevoel dat je meer wil doen? We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe vrijwilligers, je kunt altijd lid worden van ons Jonge Klimaatpanel of gastdocent worden voor onze scholentour!

Jongerenorganisaties

De Jonge Klimaatbeweging verenigt de stem van jongeren in Nederland op het gebied van klimaat. Alle aangesloten jongerenorganisaties vertegenwoordigen samen wel 100 duizend jongeren! Maar hier stoppen we niet, want hoe meer organisaties mee doen, hoe luider onze stem. Vertegenwoordig jij een jongerenorganisatie in Nederland voor jongeren tussen 16 en 32 jaar? Meld je aan en doe mee!

Scholen

Boek nu een JKB on Tour Klimaatles om jouw MBO studenten in gesprek te laten gaan over hun duurzame toekomst! In deze gastles komen vragen aan bod zoals: Hoe kunnen MBO studenten werken aan een duurzame toekomst? Wat voor duurzame ontwikkelingen zijn er al hun de sector? En als MBO student kun je ons altijd uitnodigen op jouw school!

Evenementen & partners

We komen graag in contact met bedrijven en organisaties die ook aan de slag willen met jongerenparticipatie, duurzaamheid en klimaat! Zo kun je ons boeken als spreker en dagvoorzitter. Ook staan we altijd open voor gesprekken over projecten en samenwerkingen waarmee we samen de wereld weer een stukje groener maken!

Met jouw hulp maken we het verschil.