Hey jij! Ook meedoen met de leukste klimaat- en jongerenorganisatie van NL? Bekijk onze vacatures!

Vrijwilliger bij JKB worden? Bekijk vacatures!

Alle jongeren hebben recht om mee te praten over hun toekomst.

De Jonge Klimaatbeweging vertegenwoordigt de stem van de jongerenorganisaties in het klimaatdebat naar de politiek. Op dit moment hebben al meer dan 66 jongerenorganisaties de Jonge Klimaatagenda 3.0 ondertekend, die geschreven is met dank aan de toen aangesloten jongerenorganisaties.

Staat jouw organisatie er nog niet tussen, maar wil je dat wel? Dat kan als volgt:

1. Kennismaking

Nadat we jouw bericht binnen krijgen, plannen we een kennismakingsgesprek in! Hierin is ruimte om wat zaken toe te lichten, verwachtingen te bespreken en gewoon gezellig kennis te maken. Na het gesprek sturen we een linkje waar je de Jonge Klimaatagenda kan ondertekenen. Hier zijn geen kosten of verplichtingen aan verbonden.

2. Laat je horen

Je bent nu aangesloten bij de Jonge Klimaatbeweging! Dat betekent dat wij alles op alles gaan zetten om jullie stem te laten horen in het klimaatdebat. Ieder jaar organiseren we een aantal Klimaatdialogen, waar alle jongerenorganisaties voor uitgenodigd worden. Tijdens deze dialogen halen we jullie input op voor gesprekken een nieuwe Jonge Klimaatagenda of voor onze transitieplannen. Hier kun je al je kennis, ervaring, vragen en opmerkingen kwijt. Vervolgens brengen we alle informatie samen in een nieuwe agenda of een nieuw plan, waarmee we jullie stem gaan laten horen!

3. Samen sterker!

Maar daar stopt het nog niet! Als jongerenorganisatie kun je aansluiten bij alle evenementen van de JKB, zoals borrels, debatten, festivals en klimaattoppen, om maar wat te noemen. Tot slot staan we altijd open voor nieuwe vormen van samenwerking, dus geef vooral aan wat de wensen zijn en hoe we samen nog meer impact kunnen maken!

Doen jullie ook mee? Of hebben jullie eerst nog vragen? We horen graag van jullie!

Toestemming(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contactpersoon

Vragen, of wil je graag meer informatie? Neem gerust contact op!

Morris Vlijm

Morris Vlijm

Bestuurslid Marketing & Communicatie