Jonge Klimaatpanel

Doe ook mee met het Jonge Klimaatpanel

Wil jij graag meedenken over klimaatvraagstukken zoals het Nederlands klimaatbeleid en ben je geinteresseerd om elke vier weken online een aantal korte stellingen te beantwoorden? Doe dan mee met het Jonge Klimaatpanel!

Jouw ideeën worden meegenomen in onze lobby en position papers en je helpt zo mee om de wereld een stukje duurzamer te maken. Je wordt onderdeel van een grote beweging en kunt meedoen met leuke borrels/dialogen en andere activiteiten! Plus, je maakt ook nog eens kans op duurzame cadeaus!

Voor alle jongeren tussen de 16 en 32 jaar oud en woonachtig in Nederland! Invullen van het formulier kan makkelijk online via je telefoon of computer. Je voorkennis of politieke voorkeur is niet van belang! De vragenlijsten zijn geheel anoniem en je kunt je altijd weer uitschrijven.

Uitslagen Jonge Klimaatpanel februari bekend!

Uit het panel van februari blijkt dat 61% weinig vertrouwen heeft in het huidige politieke leiderschap voor het behalen van klimaatdoelstellingen. Benieuwd naar de rest van de resultaten? Lees dan verder!

Eerste uitslagen Jonge Klimaatpanel bekend!

Ben je benieuwd wat er tot nu gebleken is dat de jongeren van het Jonge Klimaatpanel zoal vinden over klimaat- en duurzaamheidsbeleid? Bekijk dan hier de eerste resultaten!

Contactpersoon

Vragen of interesse om samen te werken met het Jonge Klimaatpanel? Neem dan contact op met ons!

Noor Evers

Noor Evers

Bestuurslid Projecten

HET JONGE KLIMAATPANEL WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR: