đź’š Hey jij! Wil jij ook graag meer doen voor het klimaat, en dat samen met een grote groep andere jongeren? Bekijk onze vacatures!

đź’š Wil jij je ook inzetten voor het klimaat? Bekijk de vacatures!

Jong Klimaatberaad

In voorbereiding op onze deelname aan het Klimaatakkoord, organiseren we op 7 mei 2018 het allereerste Jong Klimaatberaad. Hier gaan we met tientallen jongerenorganisaties en individuele jongeren in gesprek om input te verzamelen van onze achterban. Met twee zetels vertegenwoordigen we namelijk de generatie jongeren bij de nationale klimaatonderhandelingen.

Het Jong Klimaatberaad is georganiseerd in Het Huis Utrecht. Hier nemen we onze achterban mee in de positionering van de Jonge Klimaatbeweging bij de onderhandelingen. Thema’s als draagvlak, inclusiviteit en diversiteit zullen centraal staan. Op die manier versterken we ons draagvlak voor de keuzes die tijdens de onderhandelingen moeten worden gemaakt.  Met het Jong Klimaatberaad zorgen we ervoor dat we de stem van onze achterban nog sterker verenigen, zodat we hen goed kunnen vertegenwoordigen wanneer we aan tafel zitten.

Kijk hier voor het volledige programma.

Aftermovie

Wij bedanken onze partners