Hey jij! Ook meedoen met de leukste klimaat- en jongerenorganisatie van NL? Bekijk onze vacatures!

Vrijwilliger bij JKB worden? Bekijk vacatures!

Luister nu de podcast: ‘Later is álles beter’

31 jul, 2020 | Actueel

Duurzaamheidsplatform Circl en de Jonge Klimaatbeweging presenteren de co-creatie ‘Later is álles beter – De klimaatpodcast voor realistische mensen’. In deze podcast onderzoeken we wat er te winnen valt met het redden van het klimaat. Door in gesprek te gaan met optimistische en ondernemende mensen – kunstenaars, ondernemers en politici – maken we jouw toekomst op aarde een klein beetje beter.

In aflevering 1 schuift cabaretier Patrick Nederkoorn aan. Hij reisde naar Duitsland met zijn comedyshow ‘Die orangene Gefahr’​. Daarin waarschuwt hij onze oosterburen voor Nederlandse klimaatvluchtelingen. In Patricks scenario komt Nederland immers volledig onder water te staan. Hoe ga je om met zo’n onheilspellend scenario? Moet jij je spullen al gaan pakken of verhuizen naar hoger gelegen grond? Dit en meer bespreken podcasthost Sjors en Esin van de Jonge Klimaatbeweging met Patrick. Luister aflevering 1 nu hier, via Spotify of Apple Podcasts!

Deel de podcast vooral met vrienden, verre ooms en halfzussen – de podcast is namelijk ook geschikt voor mensen die nog geen klimaatexperts zijn!

Niks missen van Later is álles beter? Abonneer je dan op onze podcast met de knop ‘volgen’ in jouw favoriete podcastapp.

 

De Jonge Klimaatbeweging zet zich in voor een wereld waar jongeren mee kunnen praten over hun toekomst. Wij zijn de generatie die zal moeten leven met de gevolgen van klimaatverandering en verdienen het om onze eigen toekomst vorm te geven. Door te lobbyen en campagnes te voeren proberen we klimaat- en duurzaamheidsbeleid te beïnvloeden.

Meer recent nieuws