Duurzaamheidsplatform Circl en de Jonge Klimaatbeweging presenteren de co-creatie ‘Later is álles beter – De klimaatpodcast voor realistische mensen’. In deze podcast onderzoeken we wat er te winnen valt met het redden van het klimaat. Door in gesprek te gaan met optimistische en ondernemende mensen – kunstenaars, ondernemers en politici – maken we jouw toekomst op aarde een klein beetje beter.

In aflevering 1 schuift cabaretier Patrick Nederkoorn aan. Hij reisde naar Duitsland met zijn comedyshow ‘Die orangene Gefahr’​. Daarin waarschuwt hij onze oosterburen voor Nederlandse klimaatvluchtelingen. In Patricks scenario komt Nederland immers volledig onder water te staan. Hoe ga je om met zo’n onheilspellend scenario? Moet jij je spullen al gaan pakken of verhuizen naar hoger gelegen grond? Dit en meer bespreken podcasthost Sjors en Esin van de Jonge Klimaatbeweging met Patrick. Luister aflevering 1 nu hier, via Spotify of Apple Podcasts!

Deel de podcast vooral met vrienden, verre ooms en halfzussen – de podcast is namelijk ook geschikt voor mensen die nog geen klimaatexperts zijn!

Niks missen van Later is álles beter? Abonneer je dan op onze podcast met de knop ‘volgen’ in jouw favoriete podcastapp.