Hey jij! Ook meedoen met de leukste klimaat- en jongerenorganisatie van NL? Bekijk onze vacatures!

Vrijwilliger bij JKB worden? Bekijk vacatures!

Sharing is caring

25 jul, 2017 | Actueel

Welkom op onze blogpagina!

Hier zullen wekelijks nieuwe interviews en blogs te vinden zijn, zodat we je kunnen updaten over allerlei interessante dingen die er gaande zijn op het gebied van duurzaamheid in de wereld, maar vooral ook in Nederland!

Zelf zijn wij altijd op zoek naar nieuwe duurzame ontwikkelingen om met jullie te delen, maar doordat dit veld continu verandert en zich verder uitbreidt (hooray!) zijn jullie ook zeer welkom om jullie kennis of stories te delen!

Zo kun je bijvoorbeeld een mail sturen naar met jouw ideeën over een nieuw blog of interview, of als je gewoon vragen hebt naar aanleiding van een blog. Ook zal er onder elk blog een comment sectie zijn waar je welkom bent om te reageren en met ons in gesprek te gaan!

Wij hopen je regelmatig tegen te komen op deze pagina!

 

De Jonge Klimaatbeweging zet zich in voor een wereld waar jongeren mee kunnen praten over hun toekomst. Wij zijn de generatie die zal moeten leven met de gevolgen van klimaatverandering en verdienen het om onze eigen toekomst vorm te geven. Door te lobbyen en campagnes te voeren proberen we klimaat- en duurzaamheidsbeleid te beïnvloeden.

Meer recent nieuws