Klimaatkandidatendebat

Op 10 februari organiseerden we het Klimaatkandidatendebat. Kijk het terug en zie wat de plannen zijn van de politieke partijen op het gebied van klimaat!

Kies voor Klimaat

Samen met Grootouders voor het Klimaat laten wij de komende tijd zien wat er tijdens de Tweede Kamer Verkiezingen te kiezen valt op het gebied van klimaat. Want de tijd dringt en ook jij kunt kiezen voor klimaat!

Jonge Klimaatbeweging #1 in Duurzame 100 van Trouw

ACTUEEL

Loading

 

Jonge Klimaatagenda 2.0

Hoe willen jongeren dat de wereld eruit ziet in 2050? Die vraag proberen we samen met al onze aangesloten jongerenorganisaties te beantwoorden in de Jonge Klimaatagenda. Hoe gaan we wonen, eten, werken, ons verplaatsen en hoe zorgen we voor duurzaam onderwijs? Lees meer…

WIE ZIJN WE?

Wij zijn een jongerenbeweging die wil dat de belangen van jongeren en de wereld meegenomen worden om een duurzame toekomst te garanderen. Het gaat tenslotte om onze toekomst!

WAT DOEN WE?

De Jonge Klimaatbeweging verenigt de stemmen van meer dan 50 diverse jongerenorganisaties om klimaat- en duurzaamheidsbeleid te beïnvloeden. Dit doen we door te lobbyen en campagnes te voeren.

WAT KAN JIJ DOEN?

Geef jij ook om het klimaat en onze toekomst? Dan kunnen wij jouw hulp goed gebruiken! Lees meer over hoe jij kan bijdragen aan onze doelen!