Hey jij! Ook meedoen met de leukste klimaat- en jongerenorganisatie van NL? Bekijk onze vacatures!

Vrijwilliger bij JKB worden? Bekijk vacatures!

Hey jij! Ook meedoen met de leukste klimaat- en jongerenorganisatie van NL? Bekijk onze vacatures!

Vrijwilliger bij JKB worden? Bekijk vacatures!

Kies voor klimaat

We moeten méér doen om de klimaatdoelen te halen en een duurzame toekomst voor Nederland te verzekeren. Het belang van doeltreffend en ambitieus klimaatbeleid wordt hierin steeds duidelijker. Op 22 november ligt de toekomst even in jouw handen. Daarom is het zo belangrijk om te gaan stemmen. Maar dan is de vraag… op wie?

Om de klimaatkandidaten te leren kennen en in gesprek te laten gaan met jongeren, organiseerden we op 1 november het Klimaatkandidaten event! Dit was een leerzame avond, waarbij de uitwisseling van, en respect voor, elkaars standpunten centraal stonden. Zowel de jongeren als de klimaatkandidaten waren na afloop erg enthousiast!

Bekijk hier de aftermovie:

De Jonge Klimaatbeweging heeft 10 Klimaatkandidaten benoemd die zich extra inzetten voor klimaat. Door hun expertise, daadkracht en passie voor klimaatvraagstukken kunnen zij een enorme drijvende kracht zijn voor effectief klimaatbeleid binnen en buiten hun partij. Dus welke partij jouw stem dan ook verdient, zo kan je in ieder geval kiezen voor klimaat! Lees hier wie deze kandidaten zijn en hoe hun partij denkt over verschillende thema’s. Bekijk hier de verschillende kandidaten.